Can you survive the pain? | what doesn't kill you makes you stronger

what doesn't kill you makes you stronger

Annons

Can you survive the pain?

En dag hemma. Det har vart riktigt skönt och jag har bara slappat. Ägnade kanske 10 minuter åt att plugga och resten av tiden till att försöka bli frisk. Försökt att inte stressa och bara låtit kroppen återhämta sig och försöka skaka loss den här förkylningen, vilket jag tror har funkat. Jag kan svälja igen utan att det gör ont, nu är det bara tröttheten och huvudvärken som måste bort och det ska jag jobba på inatt.

Huvudvärk – en gång i tiden tyckte jag nog att det var den jobbigaste smärtan av dem alla men idag tror jag att det är den mest “överlevnadsbara”. Det går som att överleva smärtan – att kämpa sig igenom den. Magsmärtor å andra sidan är inte att leka med – när man mår illa och inte kan stå upp rakt… Det måste nog ta priset över värsta smärtan (undantag mensvärk, då det går att andas sig igenom).

20150619_144502

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats