The beginning of a new life | what doesn't kill you makes you stronger

what doesn't kill you makes you stronger

Annons

The beginning of a new life

Start är den första veckan på universitetet över. Det har verkligen varit blandade känslor kring starten, en del av mig känner att jag kanske är lite för trött för att orka med att plugga 3 år till utan paus och den andra delen av mig känner att jag ska göra det här och att det är intressant samt roligt!

Utbildningen i sig verkar jättebra, det är verkligen saker som intresserar mig och som jag vill göra! Kommer jag bara förbi de första kurserna, alltså 10 veckor framöver så kommer det vara kännas bra, Nu består kurserna av vetenskapliga grundsaker, som hur man labbar, säkerhet, hur man skriver rapporter osv. Men framöver blir det roligt, det blir fysiologi, medicinkurser samt många roliga och intressanta labbar. 

Det känns som det kommer gå bra, jag känner däremot redan nu att jag är trött. En såndär jobbig trötthet, en sån som gör att jag blir nervös. Jag vet med mig att jag har en tendens att oroa mig över onödiga saker, saker som man egentligen inte kan påverka… Jag kommer klara det här men måste verkligen se till att jag inte överanstränger mig i onödan och gör saker som tar mer energi än vad det i slutändan kommer att ge. 

Annars då? Glömsk är jag också, känner att jag aldrig tidigare har varit så förvirrad och haft så svårt att koncentrera mig men har läst att det är vanliga symptom efter att varit utmattad. Vi får helt enkelt fortsätta att ta det steg för steg! Kan även vara eftersom det är en hel del annat som snurrar runt i huvudet just nu.

Till helgen kommer jag i alla fall att åka hem igen, eftersom jag och min förvirrade hjärna glömde lite saker. Hoppas på att kunna gå ut och gå lite då också men annars så blir det att läsa en hel del litteratur till helgen för att sedan kunna förbereda mig inför basgrupptillfällena på måndag! 

Trevlig helg!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats