Trying to get a breath | what doesn't kill you makes you stronger

what doesn't kill you makes you stronger

Annons

Trying to get a breath

Oj, vad den här dagen har gått i ett! 

Klev upp halv åtta, gick ut med hunden, packade väskan, tog bilen med skidor och massa packning. Hade engelska, frukost, fysik, matte, matte och sen var det dags för idrott. Det var längdskidor och det var rktigt roligt och jobbigt!:) Älskar känslan av träningsvärk och riktigt trötta muskler! Tog bilen hem och hade 20 minuter på mig att duscha, byta om, packa upp och packa om samt äta innan jag skulle gå till jobbet. Jobbet gick bra, var bara 5 stycken där så det gick lätt. Till sist gick jag hem, med ett stopp på ica för att inhandla diverse saker, men hann inte med mer än ta av mig skorna innan jag var inslängd i diskussioner om morgondagen och matlagning. Insåg till slut att jag fortfarande var i mina jobbkläder så sprang och bytte om innan maten.

Nu har jag precis ätit hemlagad pizza och sett halva teen mom 2 avsnittet. Ska kolla på spåret nu med lite popcorn och glass. 

Hur har din dag varit?:)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats