Nightmares | what doesn't kill you makes you stronger

what doesn't kill you makes you stronger

Annons

Nightmares

Dagarna har rullat på och gått i ett, som vanligt med andra ord. 

Tisdagen och måndagen var riktigt jobbiga, jag var helt uttömd på energi så min lilla sovmorgon på tisdagen tror jag gjorde nytta för när jag vaknade på onsdagen klockan 7 var jag PIGG, riktigt överdrivet jobbigt pigg. Och vilket lättnad det var! Jag var så oerhört rädd att jag kört slut på mig själv igen… Onsdagen rullade på där jag skrivit klart gymnasiearbetet, har källhänvisningen kvar på resultatdelen och sen sammanfattningen då såklart innan jag ska skicka in den och förhoppningsvis klarat godkänt. Sen var det kemi på schemat och även det gick bra, jag börjar förstå hur kolhydrater, proteiner, nukleinsyror osv. är uppbyggda. Plugga religion efter det och hade mentorsamtal innan jag gick till jobbet. Hemma var jag inte förrän klockan var halv 8- 8 då åt jag middag innan jag gick på en långpromenad med hunden.

Torsdagen var jag även då pigg och gick upp 7. Tog tid på morgonen till frukost m.m. och var på skolan vid halv åtta då jag renskrev fysikuppgifterna innan jag hade matte som övergick till svenska som övergick till religion (provet gick förhoppningsvis bra) som övergick till engelska som avslutades med idrott där jag höll i lektionen (simning då såklart). Jobbade en timme direkt efter det. Är riktigt skönt att ha idrott i simhallen då jag endast behöver förflytta mig från stora till lilla bassängen när jag ska börja jobba. Kom hem och åt thaimat, det blev friterad kyckling med ris och sötsursås för min del och även mamma åt av det. Gick ut med hunden på en långpromenad efter Familjen Annorlunda. Under promenaden pratade jag även med Joel. 

Natten mellan torsdag och fredag var hemsk. Jag hade jätteont i magen (av den friterade maten, så jag ska absolut inte äta det igen-verkligen inte värt det!) så jag vaknade med jämna (eller ojämna) mellanrum och hade även mardrömmar under natten. När klockan ringde 7 på fredag var jag inte pigg, men heller inte slut så jag klev upp och tog mig till skolan halv 9 då jag och Sophia diskuterade och renskrev alla fysikuppgifter utom en. Vi hade engelska första lektionen då jag gjorde CAE uppgifter och efter det har vi lunchbuffé vilket vi kallar för frukostbuffe eftersom det är redan 10! Sen gjorde vi klart fysikuppgifter jag lämnade in dem. Därefter var det matte då vi fikade innan jag käkade lunch (macka jag gjort på frukostbuffén och sparat för att hålla mig) innan nästa mattelektion som gick riktigt bra! Sen var det idrott, sista lektionen simning som jag höll i och den här gången var även jag med. Avslutade dagen med jobb innan jag kom hem och åt tacopaj, såg på “på spåret” med mamma och gick en promenad med hunden. 

Oj, vilken lång text men nu är jag up to date.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats