I need a push in the right direction | what doesn't kill you makes you stronger

what doesn't kill you makes you stronger

Annons

I need a push in the right direction

Usch vad seg jag har varit idag… Skulle egentligen plugga och träna idag men jag var så sjuuukt trött så jag orkade varken med det första eller andra. Istället var jag i skolan, gjorde engelskan och fysiken samt plugga lite på religionen. Avslutade dagen med jobb och en suuupergod middag! Nu hade jag tänkt göra dagens planka och veckans 30 armhävningar. Ida som har det som veckans utmaning så jag tänkte köra på det!

I helgen så skulle jag också ha pluggat och gjort vettiga saker men njaa, trött även då,.. eller lat kanske är sanningen. Jag var på stan och inhandlade 2 födelsedagspresenter innan jag åt frukost, gick ut med hunden och sen var det jobb som gällde på lördagen. På söndagen var det samma visa, jag handlade, gick ut med hunden, pluggade matte och sen jobbade jag för att avsluta kvällen med en promenad och bad. 

003 (6)

Kan vara riktigt jobbigt att vara så här trött måste jag säga… Det tar på energireserverna att man inte klarar av saker. Jag vill och försöker men det går inte. Jag orkar helt enkelt inte… Jag behöver en push och det får jag inte riktigt. Jag har ingenting som motiverar mig riktigt… Jag som verkligen kan pusha mig själv till det yttersta kan inte och det gör mig arg, ledsen och frustrerad. Jag känner bara; det är inte så svårt, kom igen nu. Men som sagt var så fungerar det inte. Jag som alltid har varit morgonpigg får dra mig själv upp ur sängen och hjärnan fungerar inte förrän 2 timmar senare, även det är frustrerande och jag vet inte vad jag ska göra? Har jag helt bytt riktning, är jag kvällsmänniska helt plötsligt? Aja, nu ska jag ut med hunden och köra mina armhävningar och plankan innan jag får se hur jag avslutar kvällen!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats